Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
50 cent / foto: 50cent.com

S kým chce sex drsnej raper 50 Cent?

Není zrovna skromný, bral by Rihannu, Beyoncé a Lady Gagu.

Známý raper není skromný a má zálusk na všechny tři slavné zpěvačky. Dokonce by se s nimi rád usadil a měl s nimi děti. "Líbal bych Beyoncé, Lady Gagu a Rihannu. Oženil bych se s Beyoncé, Lady Gagou a Rihannou v Africe a měl bych tři ženy! A nepoužíval bych kondomy a měl bych opravdu velkou rodinu," uvedl známý raper.

Má problém s telefonem
I když je 50 Cent velkým obdivovatelem popových krásek, naštval ho poslední klip Beyoncé a Gagy k jejich singlu Telephone. Má totiž za to, že staví do popředí sexismus namířený proti mužům v hudebním průmyslu.

Hiphopová hvězda, vlastním jménem Curtis Jackson, pro MTV News uvedl: "Myslím, že to video je pěkně žhavé. Ale je v něm jeden záběr s večeří, ve kterém jsou vidět jen prsa. A vypadá to dobře, ovšem kdybych natočil stejný záběr pro svůj hudební klip, donutili by mě ho okamžitě vystřihnout."

Chlapi to mají těžší?
50 Cent se pěkně rozjel, když dále řekl: "Dokonce i kdybych měl vedle sebe zcela jasný ženský talent - pokud by dotyčná byla součástí projektu, nedali by mi zelenou. Mysleli by si, že jsem to já, kdo tu dívku využívá pro svou reklamu nebo něco takového. To je jejich osobní pocit, jak vnímají něčí záměr a to, jak tohle využít. To máte totéž, jako když někdo řekne ‚It's Britney, bitch' (první řádka písně Britney Spearsové Gimme more, která se ve Státech stala frází mladých; volně lze přeložit jako "Tohle je Britney, k***a" - pozn. Korza), tak s tím nemá nikdo problém. Ale když já prohlásím ‚It's 50, bitch', každý se zhrozí a řekne: ‚Panebože, to musíš vystřihnout'!"

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 95