Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beckham v reklamě Armaniho / foto: Armani

David Beckham se nudí. Se ženou jsou jako králíci!

Fotbalista David Beckham se chce vrátit zpět do Velké Británie - ale i s Victorií a dětmi.

Podle časopisu Heat řekl momentálně zraněný hráč LA Galaxy své ženě Victorii, že by se měli vrátit zpátky do Anglie, aby mohli začít fungovat jako "normální rodina".

"David chce, aby děti vyrůstaly v Anglii a aby byly co nejvíce se svými příbuznými," uvedl zdroj blízký Beckhamově rodině.

L. A. už netáhne
"Zoufale se chce vrátit zpátky do Británie, aby si co nejdříve mohl najít nějakou práci. Říká, že na tak bláznivém místě (míněno Los Angeles - pozn. Korza) můžete zůstat jen tak dlouho, dokud se sami nestanete blázny. A bez fotbalu se tam navíc začíná nudit."

"Chce své kluky vychovat jako Angličany. Myslí si, že se začínají odcizovat v tom falešném světě celebrit v Los Angeles. Chce, aby hráli kopanou doma. A nechce, aby fušovali do typicky amerických sportů," dodává zdroj.

"Victoria ale musí v Los Angeles zůstat ještě aspoň rok kvůli svým módním kolekcím. Má tam hodně kontaktů. David od ní však žádá, aby se ze světa módy stáhla, aby mohli být co nejvíce spolu jako rodina."

Pořád v sobě
"Oba jsou připraveni a chtějí mít další dítě. Na své poslední dovolené byli jako králíci. Zkoušeli mít sex i čtyřikrát, pětkrát denně. Oba chtějí mít další děti," tvrdí blízký přítel rodiny.

David podepsal pětiletý kontrakt s předním americkým týmem LA Galaxy v lednu 2007 a v loňském roce i letos hostoval v AC Milan.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26