Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Úlet: Tetování podle vnitřních orgánů!

Máte rádi anatomii? Někteří lidé ji „baští“ tak moc, že si nechali svůj oblíbený orgán vytetovat na kůži.

Vaječníky „natvrdo“
Tak si to představte – užíváte si se svou dívkou první důvěrnosti a kuk! Zpod kalhotek na vás vykouknou pěkně vytetované vaječníky. Co se vám při té příležitosti prožene hlavou? Má to tam ta holka schválně, aby vás mohla v důvěrných chvílích učit ženskou anatomii? Nebo je to výzva k oplodnění?

magazin.cz

Ovšem jakápak by byla vaše reakce, kdybyste tam místo vytetovaných vaječníků našli kresbičku kostry imaginárního dítěte?

magazin.cz

Má to v paži!
Ženy prý mají rády svalovce – protože očekávají, že je budou „nosit na rukou“. Tenhle chlapík nečekal, až si ve fitness centru vypěstuje pořádné „boule“ a raději svým tetováním dal širokému okolí najevo, že na tom se svaly není tak špatně. Holky, co vy na to?

magazin.cz

Bacha, něco skrývá za zády!
Křupe vám v zádech? Tento člověk neponechal nic náhodě a nechal si od tatérů zjistit, co ho na jeho nejpalčivějším místě bolí. A teď se musí rozhodnout – budou to kosti nebo ty zatuhlé svaly?

magazin.cz

Poněkud kostnatá ručka slečny Bětky...
Požádat tuto slečnu o ruku by bylo podobné, jako se spolčit se Smrtí. Detailní nákres jednotlivých kostí a kloubů by vyplašil i kdejakého sňatkového podvodníka.

magazin.cz

Když je srdce na odpis
Tetování je pro mnohé srdeční záležitost. A někdy má i fatální následky. Chcete vidět, jak vypadá „rakovina srdce“ nebo lidské srdce probodnuté pořádným řeznickým nožem? Stačí se jen podívat a hned jste v obraze.

magazin.cz

magazin.cz


Kostěj nesmrtelný mezi námi

O tomto mladíkovi jsme už psali. Říká si Zombie boy a nechal si potetovat skoro celé tělo jako kostlivec. Zombík plánuje ještě další „úpravy“ - například si chce vytetovat na hlavu mozek. Ale ani jeho „kostěnná zádíčka“ nejsou k zahození. Mohli by se na nich učit i studenti medicíny!

magazin.cz

Pozor, padá ledvina!
Ledviny máme dvě, a ty se nacházejí v bederní části. Ale někomu tento „slabý příděl“ nestačil, a tak si nechal vypodobnit ještě třetí. Kéž by mu fungovala!

magazin.cz

Jen tak lehce pustit žilou....
Odběr krve? Pro tohodle „řízka“ žádný problém. Jeho „žilní trasa“ je jasně nalinkovaná, takže stačí si vybrat jen tu nejtlustší „rouru“, píchnout a sát.

magazin.cz


Mozek v konzervě

Máte to v hlavě v pořádku? Kdo ví... Tento chlapík si svůj mozek raději zakonzervoval a otevírá ho jen, když má čerstvě oholenou hlavu. Každopádně je to pro mnohé lidi z okolí velké „překvápko“.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 248