Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: W magazine

Rihanna obdivuje bouřliváky Perryovou a Russella

Zpěvačka Rihanna rozhlašuje, že Katy Perryová a Russell Brand tvoří dokonalý pár - jsou podle ní "rozpustilí, bouřliví a jednají bez servítků".

Interpretka hitu "Rude Boy" by měla být jednou z družiček na svatbě slavného páru, která je plánovaná ještě v letošním roce. Jak přiznává, nikdy by ji nenapadlo, že by se ti dva někdy dali dohromady.

Rozpustilý pár
"Jeho jsem potkala před několika lety, když se mnou dělal rozhovor. A s Katy jsme se skamarádily o něco později. Je to tak legrační, protože bych si ty dva nikdy nepředstavovala spolu," říká.

"Ale když už mi o tom řekla, začalo mi to dávat ohromný smysl. Bylo jasné, že jsou ti dva spolu. Oba jsou prostě rozpustilí a chovají se bouřlivě a rozhodně si neberou servítky. Je to dokonalé," dodává slavná zpěvačka.

O sobě mlčí
Ačkoliv je Rihanna velmi otevřená, pokud se jedná o Katy a Russella, zarputile mlčí, když jde o její vlastní románek s americkým baseballovým hráčem Mattem Kempem.

Navázala s ním milostný vztah už začátkem letošního roku a vyjadřuje se o něm s opatrností: "Netvoříme žádný oficiální pár ani nic takového. Ale je milý."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6