Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pouta / foto: sxc.hu

Zachránil manželku z otroctví. Po třinácti letech!

Dvaapadesátiletý čínský holič si musí vybrat mezi dvěma manželkami. Nedopustil se bigamie vědomě - jeho první žena Xiong Jinzhen se vrátila 13 let poté, co záhadně zmizela.

Ren Shushao z provincie Chongqing se musí rozvést buď s první ženou, Xiong Jinzhen, nebo s druhou manželkou, Cai Changrong. Jinak bude obviněn z bigamie.

Unesl ji soused
Xiong zmizela z domu v roce 1997 a Ren ji podle listu Conqing Business Daily znovu spatřil až před pár týdny, když se mu jako zázrakem podařilo ženu zachránit.

Vyšlo totiž najevo, že ji unesl soused, který ji prodal muži ze sousedního města. A tento kupec pak Xiong prodal dále.

Před pár měsíci ale Renův přítel spatřil unesenou ve města Shijiao a okamžitě holiče informoval. Ten se nerozmýšlel a okamžitě se vydal ji osvobodit. A jeho odvážný pokus vyšel.

"Když jsme se konečně po té době viděli, dlouho jsme se objímali a plakali," přiznal zachránce.

Ženy se kamarádí
Osvobozenou manželku pak přivedl k sobě domů. Problém je v tom, že teď žije s novou ženou, Chengrong, kterou si vzal v roce 2002. Pět let po zmizení Xiong si totiž už myslel, že je jistě mrtvá.

Renovi se dokonce podařilo manželky přesvědčit, aby souhlasily s novým uspořádáním.

"Každá má vlastní ložnici, ale více spím se svou první ženou, Xiong Jinzhen," přiznává holič.

Manželky spolu prý dobře vycházejí a druhá žena dokonce pro Xiong i pere a spravuje šaty.

Neobvyklou domácnost ale odhalil místní právník Li Yusheng. A šťastnému manželovi sdělil, že se s jednou z žen bude muset rozvést. Jinak mu hrozí žaloba za mnohoženství.

"Hodlám se rozvést s Cai Chengrong. Ale dál s námi může bydlet, budeme se o ni starat," rozhodl Ren.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6