Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Facebook

Fotky Courtney Love, ze kterých se dělá nevolno

Zlobivá paní vystrčila růžky...

Zdálo se, že doby výstřelků a skandálů Courtney Love jsou definitivně pryč. Už žádný alkohol a drogy a rock´n´rollu taky moc v posledních letech nebylo. Jako by se vdova po Kurtu Cobainovi po čtyřicítce zklidnila.

Ale není tomu tak. Courtney pověsila na svůj Facebook fotografie, o kterých se dá říct, že jsou bizarní, trapné, nechutné.

magazin.cz

Rozhodně ale nejde o žádnou šmíru. Jejich umělecký přínos je možná diskutabilní, ale jistý zvrácený půvab nepostrádají. Pohrávají si s tematikou S/M a sexuální grotesknosti. Pohled na obtloustlou čtyřicátníci s vytahanými prsy mnoho lidí zvyklých na vyretušované, nablýskané celebrity neskousne.

magazin.cz

Na první fotografii vedle polonahé Courtney v leopardím prádle účinkuje snad nejznámější transexuál Spojených států Amanda Lepore. Na jiné se zpěvačka válí nahá, vpletená do prolézačky jako porouchaná panenka.

Dokonce je možné, že tyto obrázky vznikly již před několika lety. Důvod k těmto spekulacím dává absence několika tetování, kterými zpěvačka v posledních letech své tělo ozdobila. Je otázkou, proč by s nimi ale vyšla až teď.

magazin.cz

Možná se ale Courtney hodí nějaký ten skandál. Nedávno vydala se svou kapelou Hole novou desku, která zrovna moc chvály nesklidila. Možná, že chce dokázat, že je pořád ta drsná punkerka, kterou miloval Kurt Cobain.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 81