Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Christina Aguilera / foto: The Sun

Christina Aguilerová: Sexualita mi dává sílu!

Jsou muži pány sexuality?

Zpěvačka Christina Aguilerová, která se ráda obléká provokativně, prohlásila, že tak zdaleka nečiní jen pro potěchu mužů.

"Vnímám sexualitu jako velmi posilující. Myslím si, že muži rádi věří v to, že jsou pány naší sexuality. Takže když se žena upraví tak, aby byla sexuálně přitažlivá, lidé si hned pomyslí, že to dělá kvůli nějakému muži," řekla zpěvačka v rozhovoru pro časopis Company.

Muži nemají nárok
"Ale muži nemají nárok, aby byli pány naší sexuality. Pokud chci vypadat vyzývavě, pak je to pro můj dobrý pocit a požitek. Právě proto ráda mluvím o tom, že se mi někdy líbí ženy. Cením si jejich ženskosti a krásy," dodává.

Časopisu se svěřila s tím, co ji přitahuje na jejím manželovi Jordanovi Bratmanovi. "Byl soustředěný, nohama pevně na zemi a vždy mi pomáhal vidět pozitivní věci i v tom špatném. Vytahoval mě z mé černé díry, do které mě to začíná vtahovat vždy, když začnu vnímat negativizmus lidí kolem sebe. Můj manžel vyzařuje klid i v bouři," dodává přitažlivá kráska.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26