Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lily Allen / foto: Lily Allen Music

Lily Allenová ráda starší muže. Připadá si dospělejší

Otázkou je, zda to funguje.

Zpěvačka Lily Allenová chodila například se čtyřicetiletým Edem Simmonsem ze skupiny Chemical Brothers nebo s Jayem Joplingem, který byl dokonce o 21 let starší než ona. Teď vysvětluje, proč jí takové vztahy vyhovují.

Říká, že zpívá a hraje od útlého věku a tak si se svými vrstevníky moc nerozumí. Má majetek, který si vydělala vlastní prací, a i v tom se spíše podobá lidem starším.

Dává proto přednost mužům, kteří ji mohou vzít na vlastní jachtu v Karibiku nebo naplánovat opravdu extravagantní rande.

Kamarádila s idioty
"Je mi dvacet čtyři. Většina lidí mého věku před pár lety dodělala univerzitu. Já jsem místo toho létala po celém světě s nejrůznějšími nafoukanými idioty. Občas je mi z toho smutno, ale také už mám dva domy a dost dlouho si s penězi nebudu muset dělat starost," tvrdí.

Se staršími lidmi si proto připadá trochu víc jako dospělá. "Když mě o hodně starší muži berou na večeře s přáteli nebo na jachty v tropických mořích, mám pocit, že mě berou. Dělá mi dobře, že se za mě nestydí. A že jsem zralá pobývat v jejich společnosti," řekla anglická zpěvačka reportérům televizního kanálu Sky Arts.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6