Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Martin Dejdar v 75ti letech / foto: Korzo

Ozzák Dejdar rychle stárne. Vypadá na 75 let!

Co se stalo, že Ozzák vypadá jak dědek?

Herec Martin Dejdar (45) už teď ví, jak bude vypadat zhruba za třicet let. Momentálně se honosí prošedivělými skráněmi a během pár týdnů si vyzkouší, jakou bude mít vizáž v pětasedmdesáti.

Fakt, že ženy prošedivělé vlasy mužů středního věku přitahují, Martina Dejdara nechává úplně v klidu, protože…

"Nejsou to moje šediny, každý den na nich hodinu pracuje maskér. Domů bych tak rozhodně nešel, ale někde bych možná mohl vyzkoušet, jestli to funguje tak, jak říkáte," směje se Martin Dejdar.

Může za to seriál
Žádná nemoc se ale naštěstí na vzhledu oblíbeného Ozzáka nepodepsala. Vysvětlení, proč Dejdar tak rychle stárne, je velmi prozaické.

Právě natáčí další pokračování seriálu Zdivočelá země na statku Koloredov v jižních Čechách. A s přibývajícími díly jeho seriálové postavě přibývají i léta. Stárne tedy jen se svou seriálovou rolí.

"Mám už připravenou i skvělou masku, která ze mě udělá vysloveně starce. Byla velmi drahá, stála něco přes čtvrt miliónu korun, ale je naprosto perfektní. Vzhledem k ceně se ovšem dostalo jen na pár herců, takže jejich počet se v průběhu děje trochu ztenčí. Nechte se překvapit," prozrazuje Dejdar Korzu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26