Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mel Gibson ve filmi Na hraně temnoty / foto: Warner Bros

Hollywood dává od násilníka Gibsona ruce pryč

Herec Mel Gibson má malér. Je obviněn z domácího násilí, nevybíravě se pouštěl do Hispánců a jeho kariéra se ocitla ve stavu "volného pádu".

"Než s ním mít něco společného, to bych se raději zasnoubil s Lindsay Lohanovou," řekl o "šíleném Maxovi" vlivný hollywoodský boss.

Nahrané nadávky

Prestižní agentura William Morris Endeavor odmítla Gibsona nadále zastupovat poté, co se na veřejnost dostala nahrávka, na níž nadává své bývalé přítelkyni Oksaně Grigorijevové. Mimo jiné na pásce říká: "Jenom mne ztrapňuješ. A vypadáš jako za****ná hárající fena."

Policie Los Angeles teď Gibsona vyšetřuje z podezření z domácího násilí, útoku smrtelnou zbraní a ohrožení dítěte. Těchto činů se měl dopustit vůči Oksaně a jejich společnému dítěti.

Opilec a rasista
Když se australský výtržník pustil v roce 2006 poté, co byl zadržen kvůli řízení v opilosti, do antisemitské tirády, filmový průmysl mu ještě odpustil.

Teď se ale Mel začal opírat do Latinoameričanů a černých Američanů, dvou skupin, které tvoří velkou část návštěvníků kin.

V Hollywoodu skončil
"Film bych s ním netočil, ani kdyby to byl poslední herec na Zemi. Byla tu chvilka, kdy jsme si říkali, že bychom pár věcí možná mohli přehlédnout, ale to už pominulo. Teď od něj všichni dali ruce pryč," řekl o Gibsonovi šéf velkého hollywoodského studia.

Lidem, kteří hercovo chování v poslední době sledují, dělá podle agentury Reuters starosti i jeho zdraví. Gibsonův mluvčí Alan Nierob ho nepříliš přesvědčivě hájí: "Na alkoholika, který čtyřicet let kouřil, je docela zdravý."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26