Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga znesvětila Lennonovo piano. Teď ji nenávidí

Lady Gaga se dotkla piana Johna Lennona a sklidila vlnu kritiky.

Sean Lennon, syn nezapomenutelného hudebníka a člena kapely Beatles Johna Lennona, byl tvrdě kritizován svými fanoušky za to, že minulý čtvrtek (8. 7.) v domě své matky Yoko Ono připustil, aby si neustále provokující zpěvačka Lady Gaga zahrála na legendární piano ikony světového popu.

Sean Lennon vyvěsil na sociální síti Twitter fotografii popové divy, jak hraje v černém sexy prádle na vzácný nástroj. Za to se však ocitl pod palbou kritiky fanoušků svého otce.

magazin.cz

Proč tolik hysterie?
Sean urputně brání své rozhodnutí nechat Lady Gaga, která je popovou senzací současnosti, na piano zahrát. Přitom tvrdí, že by obdivovatelé jeho otce neměli soudit tak unáhleně.

V sérii sloupků, které mladý Lennon umístil na Twitteru, píše: "Piana jsou k tomu, aby se na ně hrálo. Proč jsou všichni tak podráždění? Co máme dělat? Zamknout ho někam, kde se na něj bude prášit? To jsou tak unáhlené soudy…"

A pokračuje: "No tak, neberte to tak vážně… Život je příliš krátký a na světě je dost skutečných problémů."

Chtěla by Lennona
Nakonec Sean uvedl pádné argumenty a vůči kritice přitvrdil: "Za prvé - (otec) piano věnoval mé matce k narozeninám, takže je její. Za druhé - on nebyl tak úzkoprsý, jak se zdáte být vy."

Lady Gaga je velkou fanynkou legendárních Beatles. Nedávno dokonce otevřeně přiznala, že by s Yoko Ono bojovala o Lennonovu lásku, kdyby byla v šedesátých letech naživu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 66