Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohanová / foto: hollywood-celebrity-pictures.com

Lohanová se nevzdává. Snaží se vyhnout base

Najala si špičkového právníka, který obhajoval O. J. Simpsona.

Americká herečka Lindsay Lohanová si v úterý údajně najala špičkového hollywoodského právníka Roberta Shapira, aby jí pomohl vyhnout se vězení.

Obhájil Simpsona
Robert Shapiro před šestnácti lety úspěšně obhajoval hráče amerického fotbalu O. J. Simpsona v tzv. procesu století. Simpson v roce 1994 stanul před soudem za dvojnásobnou vraždu exmanželky a jejího přítele. Po necelém roce soudních slyšení zazněl rozsudek "nevinen".

Podle zpráv portálu TMZ.com se Shapiro jménem herečky neodvolá proti rozsudku, který jí nařizuje devadesátidenní trest vězení. Namísto toho žádá na soudkyni Marshe Revelové, aby trest buď zrušila nebo snížila, pokud se Lohanová nechá hospitalizovat, aby podstoupila léčbu.

Půjde na odvykačku?
Shapiro, jehož syn zemřel v roce 2005 na předávkování drogami, usiluje o to, aby Lohanová nastoupila léčbu závislosti právě v lůžkovém zařízení.

Právnička Shawn Chapman Holleyová, který čtyřiadvacetiletou "dračici" dlouhá léta zastupovala, rezignovala jen několik dní poté, co byla Lohanová odsouzena k vězení za porušení podmínky z roku 2007. Tehdy byla zatčena za řízení pod vlivem návykové látky. Herečka měla pravidelně navštěvovat kurz proti závislosti na alkoholu, ale nečinila tak.

Lohanová má svůj trest nastoupit v úterý 20. července.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 30