Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mel Gibson ve filmi Na hraně temnoty / foto: Warner Bros

Jsou Gibsonovy nahrané nadávky pravé? Možná ne

Nahrávky, na nichž Mel Gibson nadává bývalé milence, jsou nejspíš součástí špinavé hry.

Pátý den po sobě dostal server RadarOnline "zaručeně pravou", ale rozhodně velmi skandální nahrávku Mela Gibsona. Jsou ale tyto pásky pravé? Odborníci o tom začínají pochybovat.

Na zatím poslední nahrávce se australský herec nevybíravě dožaduje po své přítelkyni Oksaně Grigorijevové orálního sexu. Křičí na ni: "Zasloužím si, abys mi ho vyhu..., jak si to dovoluješ? Měl jsem tě probudit a říct, tak mi ho zasra... vyhu...?"

Bil i dceru?

Pak Mel podle zvukového záznamu tvrdí, že stejně stojí jen o svou dceru, a její matku může klidně zastoupit služka. Ruská hudebnice mezitím také přišla s tvrzením, že Gibson bil svou osmiměsíční dceru tak silně, že z toho měla modřiny.

Když na veřejnost "prosákly" první pásky, Hollywood se zděsil a začal od "šíleného Maxe" dávat ruce pryč. Teď se ale hrne jedno obvinění za druhým a celá kauza ztrácí na důvěryhodnosti.

Podle informací CNN budou šokující nahrávky zkoumat experti. Hlasy jsou totiž na jiných stopách a zdá se, že Oksana mluví mnohem jasněji než Mel, který se k celé záležitosti zatím nevyjádřil.

Zapracoval střih
Odborníci mají za to, že nahrávky byly záměrně sestříhány a sestaveny pro dosažení maximálního účinku. Jejich autorem není stanice, která je zveřejnila, ale zdroj, který je dodal. Forenzní odborník na zvukové záznamy Arlo West se domnívá, že nahrávky byly "pořízeny profesionálním mikrofonem a profesionálně sestříhané pro další distribuci". Jde sice opravdu o hlas australského herce, ale jeho slova byla sestříhána tak, aby mu někdo do úst vložil výroky, které nikdy nepronesl.

Oksana Grigorijevová teď žádá, aby Mel měl zakázaný přístup k jejich dceři.

Melova bývalá žena Robyn si ovšem zřejmě na věc udělala vlastní názor a jasně se postavila na stranu svého chybujícího, ale patrně nikoliv surového exmanžela.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9