Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Šikula. Otvíral láhve piercingem v penisu!

Policie nemá smysl pro umění.

Seržant Andrew Lawrance přišel o práci u policie. Kvůli trikům, které na policejním večírku předváděl se svým penisem. "Nechtěl jsem ranit ničí city," tvrdí ve svém odvolání k soudu.

Lawrance předvedl svůj kousek během vánočního večírku na služebně. Na piercing v předkožce si připevnil otvírák na láhve a před zraky kolegů a jejich přítelkyň a manželek předvedl, jak užitečný nástroj na otvíraní lahví má v rozkroku.

Kolegové ho nahlásili
Vystoupení se ale všem nelíbilo. Někdo z přítomných si stěžoval a Lawrance dostal vyhazov. Komisař Andrew Scipione prohlásil, že v policistu, který před zraky mnoha podřízených ukazoval, co umí s penisem, ztratil důvěru.

Australský seržant se takto navíc nepředváděl poprvé. Podobný incident se odehrál už před třemi lety. Tehdy však dostal jen pokárání a nařízenou terapii. I tentokrát podle listu Metro u soudu tvrdil, že ho kolegové "popichovali", aby se ukázal. Přiznal, že jeho chování bylo nepřiměřené, ale tvrdí, že "nechtěl nikoho urazit".

"Genitální" umělec už má pracovní nabídky
Lawrancova právnička Patricia Lowsoonová potvrdila, že její klient dostal nabídku pracovat pro Puppetry of the Penis, australské specialisty na "genitální origami".

"Doufám, že se nad naší nabídkou vážně zamyslí. Jako kolega Australan myslím, že je pobuřující, že se naše společnost chová ke genitálním umělcům, jako by to byli obyčejní kriminálníci. Tento muž si za svou vynalézavost zaslouží povýšení, nikoliv vyhazov," řekl David Foster, producent firmy Puppetry of the Penis.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26