Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jolieová ve filmu Život nebo něco takového (2 / foto: Shutterstock

Jolieová jako nejslavnější blondýna. Neví, zda být Marylin

Někdy je těžké se rozhodnout...

Angelina Jolieová by si měla údajně zahrát roli Marilyn Monroeové. Novinářům však tvrdí, že o připravovaném filmu nic neví.

Hodí se na to?
A pochybuje, že by pro tuto roli byla ta pravá. Okouzlující kráska by měla Marilyn ztvárnit v chystaném velkofilmu podle předlohy Andrewa O'Hagana. Sama však tvrdí, že o tomto filmu zatím nemá tušení, a dokonce si ani není jistá, že by pro tuto roli byla ta pravá.

"To je nová fáma. Ještě jsem o tom nic neslyšela. Nevím, jestli bych byla pro tu roli ta nejlepší," uvedla diva v rozhovoru pro magazín BANG Showbiz.

Autor předlohy Andrew O'Hagan potvrdil, že by si pětatřicetiletá herečka měla ve filmu zahrát po boku další hollywoodské legendy George Clooneyho, který by se měl zhostit role Franka Sinatry.

Já? Ale proč ne…
Nicméně, Angelina tvrdí, že si nejdříve potřebuje promluvit s Georgem, který je zároveň blízkým přítelem jejího partnera Brada Pitta.

"Já nevím, ačkoli, ještě jsem si o tom s Georgem nepromluvila," řekla herečka se smíchem.

O svých nejnovějších rolích mluvila na slavnostní premiéře filmu Salt, která se konala pondělí v noci v Empire Cinema na londýnském Leicester Square.

Hollywoodská hvězda, která se svým partnerem Bradem Pittem vychovává šest dětí, je ve filmu představitelkou špionky Evelyn Saltové. U většiny nebezpečných scén prý odmítla dvojnici a zahrála si v nich sama.

"To bylo šílené natáčení. Bylo to velmi vyčerpávající, ale rozhodně to stálo za to," dodala Jolieová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27