Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

To je fór? Seznamka pouze pro ošklivé

Ani trochu hezcí sem nemají přístup.

Nejrůznější internetové seznamky a sociální sítě dnes prostě frčí. Jenže méně fyzicky obdaření lidé se v nich nemusí cítit příjemně. Nechce se jim vystavovat fotky svých nepříliš vábných zevnějšků a dobře vědí, že pokusy navázat vztah s hezkými lidmi nemají šanci na úspěch.

Hezkým vstup zakázán
Také proto vznikla internetová seznamka výhradně pro ošklivé. Jmenuje se The Ugly Bug Ball a je vyhrazena exkluzivně lidem, kteří nejsou krásní, nebo spíše těm, kteří jsou skutečně oškliví.

I kdyby se sem chtěli přihlásit krasavci, nemají šanci – registrace jim nebude schválena. Dostanou se sem pouze lidé nehezcí a neatraktivní.

„Je smutným faktem, že ve Velké Británii je polovina lidí ošklivých, ale dosud pro ně nikdo nevytvořil seznamovací službu,“ říká zakladatel The Ugly Ball Howard James. „Někteří jsou jen průměrně oškliví, ale jiní spadli ze stromu ošklivosti a chytají se každé větve cestou dolů.“

Ošklivého vám nepřeberou
Stránka se ale ošklivým rozhodně neposmívá, naopak vyzdvihuje jejich kvality. Například tvrdí, že oškliví lidé jsou charizmatičtější a jsou schopni hlubších citů. Prožili si také těžší život, a tak se více snaží, například v posteli.

Kdo si navíc vybere ošklivého partnera, nemusí se příliš bát, že by mu ho někdo přebral. To je jistě nepopiratelná výhoda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 103