Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

VIDEO: Vystřeleným melounem do přímo do... obličeje

Rána horší jak z děla!

A máme tu další video, které na videoportálu YouTube a na všech jemu podobných stránkách sklízí obrovské úspěchy. Jen na YouTube ho dosud shlédlo na 1 700 000 lidí. Není se čemu divit, je to fakt pecka. Doslova!

Hrátky s katapulty
Jedná se o produkt jedné z těch bláznivých reality show The Amazing Race. Podobné situace se v nich ale přesto nevidí často.

Zhruba třicetiletá žena se snaží využít napodobenin katapultů k tomu, aby vodními melouny zasáhly v určité vzdálenosti stojící rytíře.

Chvíli se to i dařilo, jenže se ukázalo, že pouštět zřejmě přihlouplé účastnice reality show k poměrně nebezpečným nástrojům, jako jsou katapulty, nebyl dobrý nápad.

Zpětný ráz

V jednom případě tak žena do katapultu umístila meloun, pořádně ho natáhla a nechala vystřelit. Jenže meloun se nevymrštil, naopak se vrátil a trefil dotyčnou přímým direktem do obličeje.

Že to nebyl náraz zrovna jemný, dokazuje skutečnost, že se meloun přes svou tvrdou slupku o obličej celý rozprsknul.

Vypadalo to skoro jako smrtelná nehoda, žena však měla štěstí v neštěstí a v podstatě nic se jí nestalo. Může tak vesele soutěžit dál. Kdo ví, třeba z toho vzniknou další pěkná videa…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47