Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Babička se vydává kolem světa. Na Harley Davidsonovi!

Nikdy není pozdě na splnění snu.

Dvaašedesátiletá Sue O'Gradyová prodává svůj dům za 200 000 liber (5,8 milionu Kč), aby si mohla splnit sen: cestu kolem světa na svém Harley Davidsonovi.

Harley lepší než barák
Dobrodružná důchodkyně chce za výlet snů utratit všechno, co má. A z obav rodiny si moc nedělá. "Všichni si myslí, že jsem se zbláznila. Ale člověk žije jen jednou a já si to chci užít, dokud to jde," řekla Sue reportérům Yorkshire Post.

Bývalá kadeřnice se nebojí ani prodeje domu se šesti ložnicemi, kde žila posledních dvacet let. "Ten dům mám moc ráda, strávila jsem v něm velkou část života a byl přesně to, co jsem chtěla. Ale mého harleye mám ještě radši, takže se domu zbavím. Z výnosu prodeje se mohu vydat na opravdu dlouhý výlet a vidět pořádný kus světa. Když si budu trochu dávat pozor, peníze by mi měly vydržet alespoň osm nebo deset let," dodala důchodkyně.

Projela Evropu, teď ji čeká celý svět
Sue O'Gradyová je rozvedená, má dva syny a čtyřletého vnuka. Na motorce už najezdila přes 160 000 kilometrů po celé Velké Británii a západní Evropě.

Na cestu kolem světa se chce vydat hned po prodeji domu a už se začala radit se členy amerických, afrických a blízkovýchodních poboček klubu majitelů harleyů. "Už jsem projezdila skoro celou Evropu kromě Ruska. Ale ještě je tu celá Amerika, Afrika, Střední Východ a Austrálie," podotkla nezničitelná babička Sue.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6