Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: parfemyone.cz

Rihanna bude brzy paní

Přítel zpěvačky Rihanny, basketbalová hvězda Matt Kemp, je prý tak zamilovaný, že nejspíš zariskuje a po necelém roce vztahu požádá barbadoskou krásku o ruku.

Rihanna začala s Mattem chodit na začátku letošního roku. Jejich přátelé se shodují, že basketbalista ji již brzy požádá, aby se stala jeho ženou. Je si prý jistý, že ona je ta pravá.

Unesená sporotvcem
"Jsou opravdu zamilovaní. Když člověk vidí, jak se k sobě chovají, je naprosto jasné, že možná budou chtít vztah posunout na další úroveň. Nejspíš by to ale byly dlouhé zásnuby, protože se oba velmi soustředí na svou kariéru," řekl jeden z jejich přátel reportérům listu Us Weekly.

Blízká přítelkyně Rihanny, kterou její bývalý přítel Chris Brown napadl v únoru 2009, tvrdí, že zpěvačka je basketbalistou naprosto unesená:

"Připadá si s ním klidná a sama sebou. Je to i tím, že on má mnohem běžnější život než ona. A když jsou spolu, moc si to užívají, skoro jako děti. Hodně se spolu smějí a jsou opravdu uvolnění."

Konečně šťastná
Rihanna již dříve řekla, že čas strávený s Mattem jí pomáhá vyvažovat hektické tempo vlastního života.

"Jsem s ním opravdu šťastná. Připadám si v pohodě a s ním je to tak snadné. Mám velmi chaotický život, ale na konci dne potřebuji trochu klidu. A když si mohu promluvit s ním a se svou rodinou, pomáhá mi to, abych se z toho všeho nezbláznila," přiznala zpěvačka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 17