Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
George Michael / foto: georgemichael.com

George Michael v base. Má svého bodyguarda!

George Michael má ve vězení, kam se dostal kvůli havárii pod vlivem drog, svého ochránce. Tím je jeho spoluvězeň.

Dle deníku Sunday Mirror vzal vězeň Robert Bleach zpěváka pod svá křídla a zároveň varoval ostatní odsouzené, aby si k němu nic nedovolovali.

George Michael prý dokonce zvažuje, že by si Bleache najal jako svého osobního bodyguarda. Jen co bude propuštěn.

Ve vězení se bál

"Když se sem George Michael dostal z Pentonvillu, byl hrůzou bez sebe. Šoural se tady kolem a bál se někomu jen pohlédnout do očí. Ostatní vězni věděli, o koho jde, a někteří ho taky začali popichovat. Ale naštěstí pro něj si ho vzal Bleach pod svá křídla," uvedl jeden ze zpěvákových spoluvězňů.

"Robbie už má zřejmě něco za sebou a je jedním z nejtvrdších chlapů, kterého tady člověk může potkat. Ale taky má skutečný smysl pro čest a k smrti nenávidí šikanu. V Georgi Michaelovi našel okamžitě zalíbení a řekl mu, že pokud by si s ním někdo zahrával, tak ho má odkázat na něj, aby se ho zbavil.

Nabídl mu práci

To se brzy rozneslo a teď už by si k Georgovi nikdo nic nedovolil. Chodí s hlavou vztyčenou a už se nikoho nebojí. Jsou s Robertem natolik zadobře, že mu George navrhl, aby pro něho pracoval, až bude venku," dodal uvedený pozorovatel.

Popová hvězda osmdesátých let si odpykává osmitýdenní trest poté, co se nabourala ve svém automobilu. Naneštěstí ve chvíli, kdy byl zpěvák pod vlivem marihuany.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13