Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Christina Aguilera / foto: The Sun

Manželství Christiny Aguilerové se rozpadlo. Důvody?

Manželství zpěvačky Christiny Aguilerové a hudebního manažera Jordana Bratmana skončilo. O rozvodu se zatím nemluví, ale manželé spolu již nežijí.

"Ačkoliv Jordan a já teď žijeme odloučeně, oba jsme oddaní našemu synovi Maxovi," uvedla zpěvačka ve svém prohlášení.

Návrat se nepovedl
Přátelé páru řekli reportérům listu US Magazine, že se Jordan a Christina v létě vydali do Itálie a pokoušeli se najít k sobě znovu cestu. Prý ale bezúspěšně. "Byli do sebe opravdu zamilovaní. Během posledního půl roku se ale ukázalo, že jsou spíš přátelé než manželé," dodal jeden z jejich známých.

O rozvodu zatím nemluví, jen už nežijí spolu. Největší starost ale prý mají o dvouletého syna Maxe. "Christina se snaží být co nejlepší matkou. Má toho opravdu hodně, ale učí se, jak to skloubit a vyvážit," dodává zdroj.

Objevila bisexualitu
Aguilerová začala s Bratmanem chodit v roce 2002. V roce 2005 se vzali a po třech letech se jim narodilo dítě.

Zpěvačka letos v létě přiznala, že ji přitahují i ženy. Na rozpadu jejího manželství se ale možná ještě víc podepsal fakt, že se jí v poslední době moc dobře nedaří profesně.

Je neustále srovnávána s mladší Lady Gaga a její poslední singl You Lost Me se v britských hitparádách dostal jen na 155. příčku. Poslední hit na prvním místě žebříčků měla Christina před osmi lety.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7