Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kelly Osbourneová / foto: icelebz.com

Kelly Osbourneová zhubla... a přišla o kamarádky

O hezkou holku kamarádky nestojí.

Zpěvačka Kelly Osbourneová už není tou baculkou, kterou měly mladé hollywoodské dámy rády. Je z ní opravdu sexy blondýna a bývalé přítelkyně v ní začaly vidět rivalku.

Kelly zhubla o několik oděvních velikostí hned poté, co se objevila v americké show Dancing With Stars.

Pak na sobě pracovala dále a celkem shodila neuvěřitelných 22 kilo. Sama podle agentury WENN přiznává, že si na svou novou postavu teprve zvyká. Chvíli jí také bude trvat, než se naučí vyrovnávat se s novými uštěpačnými poznámkami.

Po kilech půjdou dolů i kérky
"Moje váha? Lidé si neuvědomují, že mě to šokuje stejně jako je. Sama si teprve zvykám na to vidět se v téhle podobě. Je to dost zvláštní. Holky v Hollywoodu mě najednou nemají rády, protože mě začaly vidět jako rivalku. Hodně z nich mne najednou přestalo zdravit," komentuje dcera Ozzyho Osbournea smutně svou novou figuru.

Kelly tvrdí, že nezačala držet žádnou dietu. Jen se nepřejídá a půl hodiny denně cvičí. Výsledky jsou ohromující: z obrýlené baculky s culíkem je mladá žena, která se poprvé v životě objevila na přední straně časopisu v bikinách. Uvažuje prý i o tom, že by si v rámci přeměny zevnějšku dala odstranit alespoň některá z patnácti tetování, která po těle má.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26