Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pink / foto: blog.cz

Rebelka Pink čeká první dítě

Americká zpěvačka Pink prý čeká s manželem Careyem Hartem první dítě. Její přátelé potvrdili, že je z té novinky opravdu šťastná.

Jednatřicetiletá zpěvačka, která má za manžela motocyklového závodníka Careyho Harta, je ve dvanáctém týdnu těhotenství. Zdroj z blízkosti zpěvačky uvedl: "Je už dvanáct týdnů v tom. Chtěla, aby to bylo mezi turné, když bude mít nějaké volno."

Popová hvězda, vlastním jménem Alecia Beth Mooreová, se s Careyem rozešla v roce 2008, aby se o rok později opět sblížili. Manželská dvojice je teď prý silnější než kdy předtím.

Plánovaný potomek

"Pink byla rozhodnutá udělat vztah co nejpevnější. Nyní je opravdu šťastná a je nadšená, že otěhotněla tak rychle. Bude z ní skvělá matka," dodal jeden z přátel zpěvačky.

Pink začátkem letošního roku prohlásila, že by moc ráda měla dítě. "Momentálně se stále snažíme… Ale nemůžu se dočkat, až se o to už snažit nebudeme," prohlásila sympatická zpěvačka doslova.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11