Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Měsíce držel 14tiletou jako sexuální otrokyni

Amerika je v šoku!

Před soudem teď vycházejí na světlo neuvěřitelné podrobnosti o hrůze, kterou prožila tehdy čtrnáctiletá Elizabeth S. - přímo z jejího pokoje ji unesl Brian David M., guru jisté náboženské sekty.

Děvče v roce 2002 odtáhl k sobě domů a celých dalších devět měsíců je držel pod zámkem jako svou sexuální otrokyni. Jak uvádí server nachrichten.de, denně Elizabeth znásilňoval, vodil ji na železném řetězu ven, připoutával ji ke stromu. Nutil ji pít vodku, rum i whisky.

Musela přihlížet sexu s manželkou

Dívka alkohol nejprve odmítala, ale pak už začala pít dobrovolně. "Nechtěla jsem být střízlivá, když mě znásilňoval," vypověděla později na policii.

Barbar s dlouhými rozcuchanými vlasy i vousy před dívkou také souložil se svou manželkou Wandou Eileen B., čemuž musela Elizabeth nuceně přihlížet.

Záchrana od motorkářky
Nakonec si podivné trojice všimla motocyklistka, náhodně projíždějící kolem, a alarmovala policii. Ta nešťastnici ze spárů dvou monster vysvobodila.

Elizabeth před soudem, který nyní zvažuje vinu a trest sexuálního zvlčilce, mimo jiné řekla: "Necítím smutek z toho, co mi prováděl. Jen jsem předčasně dospěla."

Nenechala se zlomit
Na adresu obou svých věznitelů a trýznitelů pak prohlásila: "Vzali mi devět měsíců mého života, ale ten přece pokračuje dál."

Manželka únosce Wanda Eileen B. (64) již byla odsouzena k patnácti letům pobytu v kriminálu.

Její manžel Brian David M. (57), běs v lidské podobě, na verdikt soudu ještě čeká. Hrozí mu reálně doživotí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62