Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Hrozná matka! Nechala pětiletého syna opíjet se

Někteří lidé by se nikdy neměli stát rodiči.

Nad rodičovskými skutky některých lidí zůstává rozum stát. Přesně to je případ také Kylie Eastwoodové, 36leté Australanky, která nechala svého pětiletého syna, aby se opíjel. A ještě mu dolévala!

Otec měl rozum
Tak se stalo, že pětiletý chlapec zkonzumoval hned několik panáků domácí pálenky. Jeho otec si toho naštěstí všiml a včas zavolal záchranku a Kylie putovala na policii a následně byla uvězněná na osm měsíců.

Otec vypověděl, že Kylie přinesla pálenku od svých známých. O nějakou chvíli později viděl, jak ji pije jeho syn. Flašku mu vzal a myslel si, že je věc vyřešená.

Jenže pak slyšel z obývacího pokoje podivné zvuky. Když vešel, nestačil se divit vlastním očím. Jeho syn bravurně panákoval pálenku a matka ho v tom podporovala.

„Zachutnala mu a zeptal se mě, jestli se může napít, tak jsem řekla, že ano,“ vypověděla povedená matka.

Byl namol
Kdyby dala chlapci líznout piva, asi by se nic moc nestalo. Jenže tahle pálenka měla pěkných 44% alkoholu. V nemocnici pak naměřili, že chlapec vypil zhruba šest panáků. To už je docela dost.

Policejní úřednice vypověděla, že chlapec byl tak opilý, že vydával podivné zvuky a chodil do zdí. Matka nakonec chybu přiznala a hájila se tím, že jí to nejprve nepřišlo nijak závadné, teprve potom ano.

Zajímavé přitom je, že Kylie je matkou celkem šesti dětí. Tedy jestli všechny vychovává tímhle způsobem…

Soud ji uznal vinnou a odsoudil k osmi měsícům vězení. Zatím však není jasné, zda jí odebere i péči o děti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31