Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Hóóódně divní doktoři! To není možné ani u nás...

Lékaři mají lidem pomáhat ke zdraví. Tito výtečníci s doktorským titulem měli však ještě jiné záměry...

Operoval a koukal na fotbal
Jít do práce, když je mistrovství světa ve fotbale? To je fakt pech. Doktor Vincent Bettchart přemýšlel, jak tohle dilema vyřešit...

Dovolená nepřicházela v úvahu, protože mu zrovna volali, že má přijít k náročné operaci břicha. Ale nakonec si celou situaci uzpůsobil tak, aby mu to vyhovovalo. Do operačního sálu si dal televizi, kde pohodlně mohl sledovat klíčový zápas Francie s Mexikem. No co - pacient byl pod anestetiky a sestry? Ty to nějak pochopí.

A tak se operační místnost na pár hodin změnila ve sportovní halu, kde byly slyšet povzbuzující výkřiky lékařských fanoušků a televizní pištění afrických trubek vuvuzel. Pacient tuhle šílenou „operační jízdu“ zázrakem přežil.

Ale jak se zdá, dostat se pod ruku doktora Bettcharta není žádná slast. Chirug si prý při jiném zákroku odskočil na půl hodinky „svlažit hrdlo“ italským koktejlem Apero... Bylo mu úplně fuk, že jeho pacient čeká „rozpracovaný“ na operačním lůžku.

Kupodivu i přes své hodně podivné jednání měl doktor Bettchart podporu svých kolegů, kteří ho všelijak kryli. Nakonec, když se celá věc provalila a došlo takzvaně na lámání chleba, trest Bettcharta neminul. Tenhle lékařský bohém si ve Švýcarsku vysloužil přezdívku „enfant terrible operačních sálů“.

Otec (skoro) nás všech
Doktor Cecil Jacobson pracoval jako lékař na klinice zabývající se umělým oplodněním. Jeho pacientkami tudíž byly ženy, které z nějakého důvodu nemohly otěhotnět.

Lékař si proto usmyslel, že nešťastnicím „pomůže“. Slíbil jim, že jejich vajíčka oplodní spermatem dárce, který je parametrově podobný jejich muži. Místo toho, aby takového dobrovolníka hledal, použil vlastní „materiál“.

Tímto jednáním si vyrobil docela početnou suitu svých potomků. Dnes na jeho počest existuje dokonce i film s výmluvným názvem „ The Babymaker“ (Výrobce dětí).

Pan doktor úchyl

Tenhle chlapík je pediatr. Bohužel zároveň i pedofil. Nedávno se provalilo, že šestapadesátiletý Earl Bradley si během vyšetřování svých dětských pacientů „dělal dobře“.

Za jeho deset let působení v medicíně sexuálně zneužil 103 dětí. Šlo o různé sexuální praktiky, dokonce i znásilnění. Všechny své prasárny si nahrával na video.

Nahrávky uchovával ve své tajné skrýši v ordinaci. Naštěstí byly kazety nalezeny a použity jako materiál pro němu. Doktor teď už (ne)spokojeně „bručí“ v base.

Květina na rozloučenou...

Doktor Steven Kirschner je ortopedem v New Jersey. Což o to, jako doktor není špatný. Jen má asi hodně osobitý smysl pro humor. Svým pacientům totiž po operaci nechal na tělo vytetovat nějakou maličkost.

Přestože se jednalo o dočasné tetování, spousta lidí se proti takovému jednání vzbouřila. Třeba jistá Elizabeth Mateo, které Kirshner nechal při anestezii vytetovat na kůži růžičku. „Byl to šok. Tetování bylo poblíž genitálií a přišel na něj můj muž, když mě druhý den oblékal, že půjdeme domů. Nic takového jsem nechtěla. Budu si stěžovat!“

Doktor Kirsher se však obvinění brání s tím, že se jedná o vodou smývatelný obrázek. Jeho motivace k tomuto činu byla prý „zlepšit“pacientovu náladu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18