Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Dostaňte se s PokerStars do televize!

Již brzy se budete moci stát opravdovou pokerovou televizní hvězdou, neboli Poker Star! Ještě nikdy nebyl váš celoživotní sen pokerové hvězdy tak blízko!

Poker Star je naprosto unikátní akce pořádaná téměř stejnojmennou pokerovou hernou PokerStars, určená výhradně pro hráče z České a Slovenské republiky. Vítězové internetových kvalifikací si začátkem roku 2011 zahrají před televizními kamerami nejen o bombastických 250 000 Kč, ale i o cenný skalp top hráčů Česka a Slovenska - Martina Hrubého a Daga Paloviče.

A na tomto místě teď také připomínáme, že to byl právě Martin Hrubý, kdo se postaral na nedávné EPT Vídeň o jeden z největších turnajových úspěchů české historie a po cestě za svým druhým místem vykoupal ve vlastní šťávě například slavného Daniela Negreana. Vy však můžete nyní dokázat Martinu Hrubému, že v současné době hraje v Čechách, na Moravě, Slezsku nebo Slovensku ještě jeden lepší pokerový profík, než je on sám!

magazin.cz

Jak na to? Úplně jednoduše! Ve vašem klientu PokerStars kliknete nejdříve na záložku “Turnaje”, poté na “Regionální” a pak už si jen vyberete, zdali chcete hrát pravidelný freeroll (vstupné do turnaje je tu zdarma) či kvalifikační turnaj s buy-inem v hodnotě $5.50. Zde také nejlepší hráči v pořadí získají velmi zajímavou finanční odměnu.

Z placeného turnaje je to samozřejmě o něco jednodušší, neboť ve freerollové variantě musíte úspěšně zvládnout jak kvalifikační turnaj, tak týdenní finále. Na druhou stranu, freerolly můžete zkoušet den co den, nic vás to nebude stát a ještě si užijete kvalitní zábavu. Podrobněji a přehledněji máte systém kvalifikačních turnajů rozepsaný v přítomné tabulce.

magazin.cz

Možná se teď ještě ptáte, jak že se to vlastně prostřednictvím kvalifikačních turnajů dostanete až před televizní kamery po bok nejslavnějších hráčů Česka a Slovenska. Je to jednoduché, každý týden postoupí 2x7 hráčů z placených turnajů a 15 hráčů z freerollového finále na živý casting. Ten se bude konat už 4. prosince v pražských televizních ateliérech (podrobnosti se dozvíte v případě vaší výhry).

Dva nejzajímavější a nejlepší hráči s jedinečným stylem pak budou producenty pořadu vybráni do samotné televizní show. Ani ostatní však nepřijdou zkrátka – na všechny přítomné totiž už teď čeká 50 dolarů od PokerStars a originální dárky s pokerovou tématikou!

Více se dozvíte také na oficiálních stránkách PokerStars.

Hodně štěstí ve vaší kariéře pokerové televizní hvězdy vám přeje Magazín Líbím se ti. Nezapomeňte, že hrát můžete již dnes, a to až do 1. prosince!

Jsou vám dva turnaje denně málo? Hrajte s PokerStars i Libimseti.cz turnaje!

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2