Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Metro

Musel sníst vlastní bradku!

Pěkně nechutný incident.

Na americkém venkově se dějí hodně zvláštní věci. Ostatně, člověk tady docela často narazí na lidi, kteří se dají označit za typické burany. Docela dost jich žije v Kentucky, kde se celá věc seběhla.

Hádka o sekačku
Jednoho dne se na zdejší policejní stanici dostavil jistý Harvey Westmoreland a vyložil šokovaným policistům svůj příběh, který skončil dosti nechutně.

Celé to přitom začalo nevinně. Harvey byl spolu se svým bratrem pozván ke dvojici zemědělců, u nichž Harveyho bratr pracoval.

Když Harvey na místo dorazil, zjistil, že ti dva jsou pěkně opilí. Přesto od nich dostal nabídku. Chtěli koupit jeho traktůrek na trávu, a to za 250 dolarů. Harvey odpověděl, že za něj dal dva tisíce a takhle levno že ho neprodá.

Šlo o život
Začaly padat obvinění ze lži a spustila se pěkná hádka. Harvey se přitom ani nenadál a ve vzduchu už byly pistole a sám měl u krku nůž.

Aby si Harvey vůbec zachránil svůj krk, musel sníst celou svou bujnou bradku, kterou mu předtím zmínění dva muži ořezali.

U někoho jiného by to možná nebylo tak strašné, ale při pohledu na Harveyho bradku a s vědomím, že v okamžik incidentu měl přinejmenším stejnou, to není vůbec příjemná představa.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 29