Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Milostné objetí / foto: sxc.hu

5 nejlepších míst na rychlovku!

Když na to přijde, je třeba improvizovat.

Onen primární pud, který pohání lidskou sexuální vášeň, je občas tak silný, že jeho volání nelze odolat a je potřeba na to skočit. Ostatně rychlovka je výraz, který znají všichni a umí k němu také přiřadit vlastní zážitky. Kdo by si přeci jen nevěděl rady, tady má místa na rychlovku jako dělaná.

1. Koupelna/toalety
Pravdou je, že koupelna nebo dokonce veřejné toalety nejsou tím nejromantičtějším místem, kde si to lze rozdat. Mají však jednu nepopiratelnou výhodu – jsou všude. A tak, když to na vás přijde, je poměrně jednoduché toalety najít. Třeba v kině, v restauraci, na večírku, u kamaráda, u rodičů…

2. Auto
Ať už jste to zamýšleli nebo ne, pravděpodobně jste zažili sex v autě. Auta má dnes prakticky každý a jsou zkrátka situace, kdy je sex v nich velmi příhodný. Třeba na dlouhé cestě někam, nebo když vyzvednete partnera o pracovní přestávce na oběd...zajedete na parkoviště a vykonáte, co musíte!

3. Venku
Venku je hodně široký pojem a možná právě proto se to venku tak často dělá. Občas to může být sice trochu krušné a špinavé, ale to jen dodá na pikantnosti. Ti největší borci si to pak klidně rozdají na lavičce v parku, i když vědí, že pravděpodobně budou přistiženi. To je samozřejmě ještě více vzruší.

4. Kuchyň
Těžko říct, čím to je, ale kombinace vaření a hormonů často končí rychlovkou v kuchyni. Může k tomu ale dojít třeba i ráno, když si děláte kávu a nahá partnerka vpadne do kuchyně. Navíc se mnohdy zdá, že kuchyně jsou na sex jako dělané. Taková kuchyňská linka se snadno může stát sexuálním středobodem bytu.

5. U rodičů
Je to zkrátka jedno z těch míst, kdy se to dříve či později stane každému, byť jde často jen o hec. Takový sváteční oběd či večeře u rodičů tak může dostat nečekaný náboj, když na sebe s partnerem mezi sousty husy pomrkáváte a jen vy dva (doufejte) víte, co se před chvíli odehrálo v ložnici rodičů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 53