Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Jak z vás ONA udělá lepšího člověka!

Ženy mají velký vliv na zlepšování mužů.

Muži mají celou řadu nešvarů, které se obtížně odstraňují. Pomoci jim v tom může nalezení té pravé. Ona je už k tomu dotlačí.

Vidí ve vás to nejlepší
Vůbec tím nejdůležitějším, co vám správná holka může dát, je to, že vás vidí jako toho nejlepšího a nejschopnějšího chlapa na světě. A když vás tak vidí ona, je obtížné se tak po nějaké době necítit. Nic přitom mužské sebedůvěře nepomůže více. Je ale třeba vše korigovat tak, aby sebedůvěra nepřerostla v namyšlenost.

Poskytne vám stabilitu

Pro některé muže zní slovo stabilita takřka jako sprosté. Chtějí se honit za ženskými a mít co nejvíce sexu. Jednoho dne je to ale (možná) přestane bavit. A pak začnou hledat zázemí, tedy stabilitu. To jim neposkytne nikdo jiný než dobrá ženská. K čemu taková stabilita je? Třeba proto, abyste si konečně založili svou firmu a neztráceli čas hloupostmi.

Naučí vás novým věcem
Správná žena z vás udělá komplexnější, plnohodnotnou lidskou bytost. Mnohdy to znamená například to, že vám ukáže věci, které jste ještě nikdy předtím nedělali – třeba jógu. Může to ale být něco dobrodružnějšího jako naplánování výletu s batůžky po východní Evropě.

Udrží vás motivované
Na dobře zvolenou ženu se můžete spolehnout. Bude se snažit co možná nejvíce vám pomoci ve vaší kariéře, a to nejen proto, že z toho také něco bude mít. Pomůže vám zaměřit se na své cíle, ale také na cestě, po které se k nim dostanete. Vyslechne si vás, kdykoliv budete potřebovat, a poradí, jak nejlépe bude umět.

Stará se o vaše zdraví

Správná žena může být výhrou také pro vaše zdraví, které je dost možná pochroumané vaší dosavadní životosprávou. Faktem je, že holky žijí mnohem zdravěji. Zřejmě vám vysvětlí, že není úplně dobré, abyste se stravovali ve fastfoodu a naopak vás vezme do posilovny. Důležité také je, že doma uvaří chutné, ale zdravé jídlo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 24