Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Žárlivý otec! Vykastroval dceři milence

Na tatínky pozor!

Na světě se dějí různé věci, některé ale naštěstí ne tak často, jinak by to byl opravdový problém. Posuďte sami: jeden z milujících německých otců Helmut Seifert, kterému se nelíbil přítel jeho dcery, přišel až k němu domů a vykastroval ho kuchyňským nožem. Následně utekl i s jeho varlaty.

Byl moc starý
A proč se Helmutovi dceřin přítel nezamlouval? Byl prý moc starý – bylo mu 57 let, zatímco dceři pouhých 17. Tedy čtyřicetiletý rozdíl. To jistě není něco, co by rád viděl jakýkoliv otec, většinou však nevolí takto drastická, byť zřejmě účinná řešení.

Poté, co Helmut Seifert na vztah své dcery přišel, běžel na policejní stanici v německém městě Bielefeld. Jenže tam mu řekli, že s podobnou věcí mu rozhodně nemohou pomoct. A tak vzal rozzuřený otec případ do svých rukou.

Helmut si vzal k ruce dva další siláky z fabriky, kde pracoval, a vydal se do mužova domu.

„Muž byl donucen sundat si kalhoty a následně byl při plném vědomí vykastrován. Uříznutá varlata byla odnesena pachatelem,“ stojí v kuriózní policejní zprávě.

Otcovská povinnost
Ačkoliv muž ztratil mnoho krve, dokázal ještě přivolat pomoc a jeho stav se pomalu zlepšuje. Nicméně kastrace už je nevratná.

Seifert přiznal svou vinu, ovšem odmítl prozradit své komplice. Příští rok stane před soudem za pokus o vraždu.

„Dostal jsem anonymní telefonát, že moje dcera chodí s o čtyřicet let starším mužem. Řekli mi (policie – pozn. red.), že s tím nemohou nic dělat, tak jsem se o to postaral sám,“ prohlásil Helmut Seifert. „Považoval jsem to za svou otcovskou povinnost.“

Vzhledem k tomuto případu by si každý starší muž měl zřejmě dobře rozmyslet nabrnknutí mladé dívky s impulzivním tatínkem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31