Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hugh Hefner se svou vyvolenou. / foto: bittenandbound.com

Playboy Hefner se žení. Snoubenka je o 60 let mladší!

Dříve dvakrát ženatý Hugh Hefner ve svých čtyřiaosmdesáti letech znovu strká hlavu do chomoutu.

Čilý "stařík" Hugh Hefner, zakladatel magazínu Playboy, přes padesát let patří mezi absolutní světovou špičku, pokud jde o vydávání časopisů pro pány. A nyní minulou sobotu (25. 12.) oznámil prostřednictvím svého účtu na sociální síti Twitter, že se zasnoubil. O den dříve požádal o ruku svou přítelkyni a "playmate" z prosince 2009 Crystal Harrisovou, která letos oslavila 24. narozeniny.

Snoubenka plakala

magazin.cz
"Když jsem Crystal nabídl prsten, propukla v pláč," popisuje průběh zasnoubení samotný Hefner. "Je to ten nejšťastnější vánoční víkend, jaký kdy pamatuji," dodal.

Hefner, který časopis Playboy založil v roce 1953, je čerstvě rozvedený. Jeho manželství s druhou manželkou Kimberley Conradovou skončilo začátkem letošního roku. Jeho první svazek s Mildred Williamsovou se rozpadl v roce 1959.

Vyznavač svobody
Hefner, zastánce sexuální svobody a občanských práv, od poloviny minulého století publikoval články napadající tzv. mccarthismus (vypjaté období antikomunismu v Americe, kdy tam ve čtyřicátých a padesátých letech lidé přicházeli o práci i pro sebemenší podezření, že sympatizují s komunismem - pozn. Korza) a válku ve Vietnamu. Je považován za průkopníka práv homosexuálů a je také podpůrcem legalizace marihuany.

První číslo Playboye, které neslo na obálce fotku Marilyn Monroeové, poskládal Hefner na kuchyňském stole ve svém bytě. Na stáncích se objevilo v prosinci roku 1953 a prodalo se ho 51 000 výtisků. Tím vydělalo dostatek dolarů na to, aby Hefner mohl přikročit k vydání druhého čísla. A to už přispělo k založení multimilionového podniku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26