Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sessionmagazine.com

Obryně, zápasnice a největší žena Ameriky!

Měří dva metry a deset centimetrů. A už na první pohled je jasné, že je to holka od rány.

Oběť šikany
Třiadvacetiletá Lindsay Hayward se s ničím (a nikým) nepáře. Od roku 2008 patří mezi nejúspěšnější americké zápasnice. K této, pro ženy netypické sportovní disciplíně, ji údajně přivedlo nešťastné dětství.

„Už od mala jsem byla terčem šikany a posměchu. Když mi bylo devět let, šíleně jsem vyrostla - měřila jsem 182 centimetrů. Naivně jsem si myslela, že moje výška bude budit respekt, ale nestalo se. Ve škole mě spolužáci neustále týrali, a tak jsem se rozhodla, že se stanu silnou. Tou nejsilnější! Proto jsem začala uvažovat o kariéře zápasnice,“ svěřuje se dívka.

magazin.cz

Alkohol, sebepoškozování a basketbal
Jenže kariéře zápasnice předcházel ještě jeden sport, ve kterém Lindsay uspěla - basketbal! „Tenhle sport byl pro mě doslova požehnáním. Co mi také jinak zbývalo? Ve třinácti letech jsem měla 2 metry a čtyři centimetry. Připadala jsem si jako exot a okolí tenhle můj pocit jen podporovalo. Stáhla jsem se do svého světa a deprese řešila sebepoškozováním a alkoholem. Když jsem pak začala s basketbalem, všechno se obrátilo. Poznala jsem lidi, kteří jsou stejně velcí jako já. Cítila jsem se s nimi dobře. Moje spoluhráčky byly jako moje rodina - respektovaly jsme se navzájem,“ vzpomíná Lindsay.

Zub za zub, oko za oko

Dnes tato „obryně“ má status hvězdy. Je známou basketbalistkou, ale nejvíce lidí si ji spojuje se zápasnickým ringem, kde vystupuje pod přezdívkou „Isis“. Lindsay suverénně „kosí“ své soupeřky a má dokonce takovou sílu, že v pohodě jednou rukou nadzvedne i auto.

magazin.cz
„Vím, že to zní divně, ale moje fyzická síla je zároveň i moje sebevědomí. Pamatuju si, že když mi bylo šestnáct, začala se do mě „obouvat“ nějaká holka. Než jsem se nadála, jednu mi vrazila. Tehdy jsem už sportovala, takže jsem se jí mohla postavit - prostě jsem krásku hodila zeď a trochu ji vyplašila. Ona mi už navždy dala pokoj.“

Zn. Vysocí muži mají výhodu
Tato pohledná blondýna je momentálně nejvyšší Američankou. Její výška a vypracovaná muskulatura má však i stinnou stránku.

„Nikdy jsem neměla žádný vážnější vztah. Moji expartneři byli většinou hráči basketbalu nebo kulturisté, takže s výškou většinou nebyl problém. Přiznám se, že bych s chlapem, který má míň než dva metry, nikam nešla,“ přiznává.

Lindsay proto loví mezi hráči basketbalu, kteří jsou stejně vysocí, ne-li větší než je ona sama. „A největší chlap, se kterým jsem randila? Tak ten měl dva metry a devatenáct centimetrů... Upřímně si myslím, že je vždycky lepší, když je chlap větší než jeho partnerka. Připadá si pak mužnější, než když je to naopak.“

magazin.cz

Úspěšná modelka
Lindsay je sice teď momentálně sama, ale každopádně se nenudí. Poctivě pracuje na své svalové hmotě. Každý den chodí do posilovny a maká s činkami. „Po cvičení jsem úplně hotová a potřebuji nabrat energii. Proto jím každé dvě hodiny jednu porci kuřete. Prostě potřebuju hodně jídla, jsem žrout,“ směje se Lindsay.

Její postava je sice mohutná, ale vypracovaná. To je také důvod, proč si Lindsay ještě přivydělává modelingem. „Fotím už od osmnácti a je to sranda. Alespoň další možná profese, kde je moje výška výhodou.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31