Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Taylor Momsenová / foto: poponthepop.com

Taylor Momsenová: Jsem zastánkyní masturbace žen!

Zpěvačka, modelka a herečka Taylor Momsenová má v poslední době pech.

Nejenže nedávno přišla o roli v americkém seriálu Gossip Girl. Vedení modelingové agentury IMG se navíc rozhodlo, že americké hvězdičce filmů Grinch či Spy Kids 2 ukončí smlouvu. Médiím to oznámil mluvčí zmíněné agentury.

Důvodem vyhazovu z Gossip Girl a nyní i z předváděcích mol IMG jsou pravděpodobně neúnosné úlety Momsenové, která například veřejně znectila úspěšnou zpěvačku Miley Cyrusovou.

Nezná pop, masturbaci ano
"Já vlastně Miley Cyrusovou ani neznám. Není možné nás vůbec srovnávat. Já jsem rockerka, Miley je popová hvězda. Je mezi námi velký rozdíl! Její věci zkrátka nikdy poslouchat nebudu. Kam se vytratila ta pravá hudba?" prohlásila na její adresu.

Za bezpříkladné pak označil internetový portál unterhaltung.t-online.de veřejné prohlášení Momsenové zveřejněné v britském listu Guardian. Taylor mimo jiné řekla: "Jsem zastánkyní masturbace! Mladí muži to dělají, ženy ale ne. A proto je tolik holek, které při svém prvním sexu v životě získávají hodně špatné zkušenosti… I masturbace je součástí lidské přirozenosti a neměla by se jen tak stydlivě obcházet."

Pro slávu všechno
Stejně tak Momsenové uškodilo i její vyzývavé sexy oblečení, v němž se prezentuje, i odvážné módní návrhy.

Například v hudebním videoklipu natočeném s kapelou The Pretty Reckless se Taylor svlékla do kalhotek a podprsenky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11