Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Svatba / foto: sxc.hu

Nevěsta zjistila, že její manžel je žena

Ale až šest měsíců po svatbě.

Život přináší mnohá překvapení. Některá jsou pozitivní, některá nepříjemná a další prostě jen neuvěřitelná. Jedno takové zažila Indka, která šest měsíců po šťastné svatbě zjistila, že její manžel je vlastně žena.

Nečekané odhalení
Minati Khatuaová z města Orissa zjistila pravdu ve chvíli, kdy v nečekané chvíli vešla k „manželovi“ do koupelny, kde se zrovna koupal.

Asi se ptáte, jak je možné, že to jako manželka zjistila až takto pozdě a navíc takto. Údajný manžel, který je znám jako Sitakant Routray, totiž odmítal „konzumovat“ (jiný výraz pro soulož) manželství z toho důvodu, že se nacházel uprostřed jakéhosi rituálu.

Policie nyní vyšetřuje nejpravděpodobnější verzi případu, podle které se chtěl Sitakant manželstvím obohatit. Získal totiž bohaté věno, které zahrnovalo auto, zlaté ornamenty a na indické poměry značnou hotovost.

„Manžel“ zmizel
„Domnívala jsem se, že je mi oddaný a respektuje mě. Jenže když jsem k němu vešla do koupelny, mohla jsem si být stoprocentně jistá, že můj manžel je žena,“ říká šokovaná Minati Khautová, která zřejmě nebude jinak příliš bystrá.

Zvláštní manžel Minati skutečně příliš nemiloval, protože jakmile vyšlo vše najevo, neobtěžoval se s vysvětlováním a zmizel jak s darovaným autem, tak s džípem, který byl pořízen na půjčku, za níž ručí paní Khatuová.

Každopádně se jedná o velmi ojedinělý sňatkový podvod, který dokazuje, že lidstvo na hranice své vynalézavosti ještě zdaleka nenarazilo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31