Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Winsletová / foto: mybodyzone.com

Kate Winsletová čerstvě zamilovaná. Zase!

Zdá se, že herečka Kate Winsletová (35) našla novou lásku, a to již krátce po rozchodu s modelem Louisem Dowlerem.

Nedávno byla sympatická kráska k vidění s tajemným mužem během tříhodinového obědu. Ten si v londýnském restaurantu Scott's evidentně užívala. Uvedl to portál contactmusic.com.

Zamilovaný pár si hodiny užíval
"Kate si pochutnávala na ústřicích a čokoládovém dezertu - jedla samé pokrmy zamilovaných," uvedl jeden z hostů restaurace. Vypadala velmi spokojeně. Povídali si celé hodiny. V jednu chvíli se náramně bavila a hned se zase oba tvářili velmi vážně.

"Vypadalo to, že o něčem vážně diskutují, a ona mu přes stůl tiskla ruce. Když Kate nakonec zaplatila účet, už se stmívalo," dodal onen přihlížející.

Byl jen náplast na bolest?
Winsletová, kterou důvěrně známe z filmového trháku Titanic, se s Dowlerem údajně začala scházet poté, co se vloni v březnu rozešla se svým manželem Samem Mendesem.

Vztah s přitažlivým modelem Louisem Dowlerem pak ukončila v listopadu, kdy tvrdila, že potřebuje strávit nějakou chvíli sama. Dlouho jí to, zdá se, nevydrželo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6