Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Douglas ve filmu Strážce / foto: Bontonfilm

Michael Douglas: Zvítězil jsem nad rakovinou, ale bylo to dobrodružství!

Oscary ověnčený herec Michael Douglas s radostí přiznal, že nádor v jeho hrdle zmizel a nad rakovinnou má už nejspíš vyhráno.

V prvním televizním interview od doby, kdy podstoupil intenzivní léčbu ozařováním, Michael Douglas řekl:

"Nádor je pryč. Ale to víte, na kontroly budu muset chodit každý měsíc. Nejsem ještě úplně za vodou a bude to pár měsíců trvat, než uvidím, jestli je to opravdu za mnou. Bylo to ale pěkně dobrodružných šest měsíců."

Jí jako prase!

Na otázku, jak se mu podařilo po ozařování znovu nabrat váhu, přiznal, že "jí jako prase", chodí do tělocvičny a dokonce se již začal připravovat na roli legendárního pianisty Liberaceho.

"Když se vezme v potaz, že nádor zmizel, je na základě všeho, co o tomto typu rakoviny vím, hodně pravděpodobné, že jsem zvítězil," dodal hollywoodský veterán v Today Show americké televize NBC.

Nezdolný optimista

Michael Dougas přišel se šokující zprávou v srpnu. Lékaři tehdy zjistili, že má čtvrté stadium rakoviny hrdla. Vzhledem k pokročilému stadiu nemoci si o něj všichni dělali obavy, ale on optimismus neztrácel. Od konce léta byl na veřejnosti vidět jen málokdy. Teď přiznal, že během léčby zhubnul skoro 15 kilo, ale v poslední době se mu podařilo 5,5 kila znovu nabrat.

Z této zprávy má jistě ohromnou radosti i jeho rodina: herečka Catherine Zeta-Jonesová, jejich děti Dylan a Carys a také Michaelův syn Cameron. Ten si odpykává deset let za mřížemi za distribuci a nelegální držení drog a konečně se s otcem začal smiřovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5