Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Václav Noid Bárta a Eliška Bučková / foto: Korzo

Miss Bučková ulovila Noida Bártu. Sluší jim to!

Noid Bárta musí od Bučkové odhánět spoustu mlsných rošťáků.

Zpěvák Václav Noid Bárta je opět zamilovaný – bez váhání přiznal, že krásná Miss 2008 Eliška Bučková mu doslova učarovala, a to nejen svými půvaby, ale i duší. Po nádherné dovolené, kterou pár prožil v egyptské Hurghadě, Vašek doufá, že na něj Eliška nezanevře.

Společné bydelní zatím ne
„Společné bydlení ale zatím neplánujeme. Nic se nemá uspěchat, bylo by to předčasné. My se stále ještě jen seznamujeme, je to ale krásné…“ vzdychá temperamentní Václav Noid Bárta.

A dělá mu evidentně dobře, že od „své“ Elišky musí ctitele doslova odhánět. „V Egyptě budila velké pozdvižení. Musel jsem být pořád ve střehu, byla tam spousta rošťáků, kteří mi chtěli lézt do zelí,“ zlobí se Noid téměř vážně.

magazin.cz

Elišku na hrudník nedám
Exmanžel Lucie Bílé ještě před rokem tvrdil, že jeho tehdejší přítelkyně Alenka Jáklová je pro něj osudová žena. Teď to odmítá komentovat. „Své lásky zásadně nesrovnávám, bylo by to ode mne neseriózní,“ říká. A jedním dechem dodává, že už je asi na čase, aby se usadil.

Vašek je známý také tím, že si připomínky na důležité životní situace nechává vytetovat na své vypracované tělo. Ale o tom, že by k řadě různých tetování přidal jméno Eliška, neuvažuje.

„Myslím, že by se jí to nelíbilo, nemá tetování moc ráda,“ stýská si zpěvák. Přesto však o tom, že by si ta stávající nechal odstranit, vůbec nepřemýšlí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9