Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Shia LaBeouf / foto: Shutterstock

Shia LaBeouf se porval v baru - skončil v želízkách

Hvězda filmů Transformers Shia LaBeouf se popral v Sherman Oaks, předměstí Los Angeles. Policisté se nijak nezdráhali proti známému herci zakročit.

K výtržnosti došlo ve sportovním baru Mad Bulls Tavern v pátek 4. února v noci.

Na místě se ukázalo, že se do sebe pustili LaBeouf s dalším hostem baru. Ze začátku nebylo zcela jasné, kdo si začal, ale Shia si vyzkoušel pouta přibližně na dvacet minut, než ho policisté propustili. Možná se ho zastali ostatní návštěvníci baru: do Mad Bulls Tavern prý totiž Shia chodí pravidelně a patří mezi oblíbené štamgasty.

Byl v tom nevinně
Svědkové sdělili reportérům serveru WENN, že hollywoodský hezoun dostal během rvačky dvě rány pěstí do obličeje.

Další policejní vyšetřování prý také potvrdilo, že LaBeouf konflikt nezačal. Prý byl již na odchodu, když ho napadl neznámý muž.

„Kluci jsou prostě kluci. Nějak se to vymklo z ruky, ale vůbec to tak skončit nemuselo. Nikdo nemusel být zraněn a mohli jsme to vyřešit úplně jinak,“ řekl o incidentu majitel baru Richard DiSisto.

Zákonu zatím unikal
Shia občas bývá na štíru se zákonem. V roce 2007 byl obviněn z nezákonného vstupu na cizí pozemek, když odmítal odejít z obchodu v Chicagu a hádal se s prodavačkou. O měsíc později bylo však obvinění staženo.

V březnu 2008 se měl LaBeouf dostavit k soudu kvůli kouření v nekuřáckých prostorách, ale před soudce prostě nepředstoupil. I tentokrát měl štěstí a obvinění bylo také staženo.

A jen o pár měsíců později byl zatčen za řízení v opilosti a na rok přišel o řidičský průkaz, když se odmítl podrobit testu na přítomnost alkoholu v dechu po autonehodě v Los Angeles.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4