Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: Shutterstock

Rihanna je snad sexem posedlá!

Zpěvačka Rihanna na sebe zase upozornila a opět to nebylo zpěvem, jak by se dalo v jejím případě očekávat, ale sexem! A to hned několikrát...

Až po půlnoci
Jak jsme nedávno psali, Rihanna natočila nový klip k písni S&M, který je už docela na hraně – celý je totiž laděný v sadomasochistickém stylu. Kromě toho, že se v něm zpěvačka předvádí jako domina s bičíkem, vyřizuje si tu i účty s bulvárními novináři, kteří jí prý neustále znepříjemňují život a nenechají ji v klidu tvořit.

Sadomasochistický klip je natolik přecpaný mládeži nevhodnými scénami, až ho televize odmítají pouštět, či jej vysílají pozdě v noci. Již předchozí videoklip k hitu Te Amo byl plný lesbicko-erotických scén. Jelikož šlo ale o docela vkusnou podívanou, která nebudila pohoršení, bylo možné ji vysílat přes den.

Jak to má se ženami?
Na Rihannu se lepí jeden skandál za druhým. Americká modelka Natasha Burton se nedávno svěřila, že měla se zpěvačkou lesbický vztah, který byl prý velmi intenzivní. Rihanna se k tomuto prohlášení zatím nevyjádřila.

Na internetu také kolují fotografie nahé zpěvačky. Sama je vyfotila svým mobilem a zřejmě je poslala svému expříteli – baseballovému hráči Mattu Kempovi. Ten nelenil a jakmile se s fotkami pochlubil kamarádům, za tučný peníz je prodal médiím.

Veřejná Rihanna

Populární krásku nepotkalo něco takového poprvé. Když k podobnému incidentu došlo v roce 2009, říkala, že je to „to nejhorší, co se jí mohlo přihodit“. Rihanna tehdy prohlásila: „Měla jsem pocit, jako by mi někdo vzal veškeré soukromí. Říkala jsem si – no to je tedy skvělé…, teď už opravdu není nic, co se o mně a mém osobním životě neví.“ Své rozhodnutí pořídit odhalené fotografie ale hájila: „Když nejste ochotná poslat příteli nahé fotky, je mi ho fakt líto.“

Rihanna se zkrátka s ničím moc nemaže a zdá se, že je ztělesněním snu nejednoho muže. Nebo jen nezná hranice a její eskapády spíše ukazují zoufalství slavné, ale osamělé ženy?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21