Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Američanka porodila své vlastní vnouče

Dcera dala vajíčko, matka dělohu...

Jednašedesátiletá Kristine Casey odnosila dítě své dcery Sary. Porodila tedy vlastního vnuka.

Marné pokusy
Sara Connel se dlouho pokoušela otěhotnět, ale marně. Teď se jí konečně splnilo přání: narodil se Finnean, který je biologicky vzato jejím synem s manželem Billem. Sara prý během porodu držela svou matku Kristine za ruku.

V roce 2004 se Saře sice podařilo otěhotnět, ale dvojčata se narodila mrtvá. Když prý teď viděla, jak se císařským řezem narodil její syn, plakala. „Byl to zázrak“" řekla Sara reportérům listu Telegraph.

Vnuk na druhý pokus

Kristine má tři dospělé děti a prý byla šťastná, že dceři mohla pomoci. „Tři nejšťastnější dny mého života byly ty, kdy se mi narodily dcery. A řekla jsem si, že teď bych mohla jedné z nich pomoci,“ vysvětlila své rozhodnutí náhradní matka.

Kristine Casey se musela podrobit celé řadě lékařských i psychologických testů. Podařilo se jí otěhotnět při druhém pokusu o umělé oplodnění a vnuka porodila ve 39. týdnu. Stala se tak zřejmě nejstarší ženou, která ve státě Illinois porodila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11