Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Liam Neeson / foto: kotaku.com

Liam Neeson poprvé promluvil o smrti své ženy Natashi

Irský herec Liam Neeson poprvé promluvil o dramatické smrti své ženy, britské herečky Natashi Richardson, která zemřela 18. března 2009 ve věku pětačtyřiceti let.

Natasha při lyžování poblíž kanadského Montrealu upadla. Nejdříve se zdálo, že je vše v pořádku, ale v noci se její stav prudce zhoršil a byla převezena do nemocnice s krvácením do mozku.

Známá tvář nepomohla
„Přišel jsem na pohotovost. Bylo tam tak sedmdesát, osmdesát lidí se zlomenýma rukama, monokly a poprvé po letech mě nikdo nepoznal. Ani sestry, ani pacienti, prostě nikdo. Přijel jsem tam z hrozné dálky a nechtěli mě nechat, abych Natashu viděl.

Pak jsem uviděl dvě zdravotní sestry, jak venku kouří. Přišel jsem k nim a jedna z nich mne naštěstí poznala. A řeknu vám, poprvé po dlouhé době jsem byl zatraceně vděčný za to, že mne někdo poznal. No a jedna z nich mi poradila – Jděte tady zadními dveřmi. A ukázala mi kudy. – Zahněte doleva. Je tam v tom pokoji. Tak jsem tam přišel. A doktoři, kteří vypadali tak na osmnáct, mi řekli to nejhorší. Že je mrtvá,“ vzpomínal Nelson v rozhovoru pro časopis Esquire.

Nejhorší je to v noci
Se ztrátou ženy se prý stále vyrovnává. „Většinou mě to zasáhne uprostřed noci. Třeba se procházím a cítím se docela spokojený. A pak najednou, bum. Je to jak rána doprostřed hrudníku,“ přiznává herec.

Liam Neeson žije v New Yorku se svými syny Michealem a Danielem. V poslední době se sice spekulovalo, že si našel nějakou přítelkyni, ale zdá se, že zatím zůstává sám.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8