Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jessica Alba / foto: Archiv

Jessica Alba čeká další dítě

Herečka Jessica Alba se přidala k celé řadě celebrit soutěžících o to, která lépe vystaví těhotné bříško. Potvrdila, že s manželem Cashem Warrenem čeká druhé dítě.

Na své stránce na Facebooku napsala: „Řekla jsem si, že bych vám měla sdělit velkou novinu – z naší Honor bude velká sestra! Cash a já jsme nadšeni a chtěli jsme se s vámi o novinu podělit, než to uslyšíte někde jinde. Jsem vděčná za lásku a podporu, kterou jste mne zahrnuli během prvního těhotenství a rozhodně to ocením i tentokrát.“

Dcera nosí matčiny boty

Ačkoliv se Alba ještě na podzim podle listu Us Weekly vyhýbala odpovědi, jestli by přivítala další dítě, dvouletou dcerou Honor je naprosto nadšená.

„Honor si vybírá, jaké oblečení by ráda nosila. Většinou je to velké chlapecké tričko a princeznovské šaty. A pořád chce nosit svoje malé plastové lodičky, nebo mé boty na podpatku,“ řekla tehdy hvězda filmu Sin City – město hříchu.

Alba si vzala filmového producenta Cashe Warrena v květnu 2008. Necelý měsíc poté se jim narodila dcera Honor Marie Warrenová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6