Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Václav Noid Bárta a Eliška Bučková / foto: Korzo

Z Bučkové bude herečka! Noid pro ni píše muzikál

Modelka a Česká Miss 2008 Eliška Bučková má ve své nové lásce, Václavu Noidovi Bártovi, velkého obdivovatele. Vašek je ochotný udělat téměř vše, aby své krásné přítelkyni přinesl radost.

A protože je známo, že Elišce učarovala divadelní prkna, Vašek pro ni chystá roli v novém muzikálu. Jakou, to zatím tají. Lucii Bílou před pár lety stylizoval do role nejznámější české buditelky Boženy Němcové.

Z modelky herečkou?
O dvaadvacet let mladší Eliška říká, že ani netuší, jakou postavu by si měla zahrát. Do Vaškovy tvorby nezasahuje a nechá se překvapit.

„Hrála jsem už ve Švejkovi v pražské Hybernii a bylo to moc krásné. Divadlo mě opravdu láká mnohem víc než modeling, jen ale nevím, jak jsem na tom se zpěvem,“ prozradila Eliška Bučková své pochybnosti.

Vulgární kousek?
Noid ale oponuje. „Ona je strašně skromná. Zpívá naprosto báječně, byla řadu let ve sboru. Sice se zabývala především folklorem, ale to přece vůbec nevadí. Já jí dám skvělou věc, a tam se ukáže, jak je ohromně šikovná,“ vychvaluje Václav Bárta svoji přítelkyni.

A v jakém stadiu je chystaný muzikál? „Do konce roku bude hotový, zatím jde o dost drsnou záležitost, víc neřeknu. Název je pracovní a trochu vulgární. To se ale všechno srovná, musím se trochu držet zpátky,“ uzavírá Noid.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1