Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ke$ha / foto: L. Gallo/WENN.com

Ke$ha do publika „vystřelí“ kondomy s vlastním portrétem!

Americká popová diva Ke$ha (24) už několikrát ukázala světu, že umí překvapit!

Teď se chystá lehce šokovat fanoušky během svého nejbližšího koncertu. Dostanou od ní totiž zdarma prezervativy, jejichž balení bude zdobit její portrét!

Ke$ha, vlastním jménem Kesha Rose Sebertová, uzavřela podle serveru unterhaltung.t-online.de s jedním renomovaným výrobcem kondomů exkluzivní smlouvu. V ní je zakotveno, že se tvář interpretky takových hitů, jakými jsou například „We R Who We R“ či „Tik Tok“, objeví na 10 tisících krabiček s pánskou ochranou.

A právě tyto dárečky budou během Ke$hina koncertu „vystřeleny“ do publika!

magazin.cz

Až se tak stane, hodlá atraktivní blondýna s neuvěřitelně sexy hlasem vyzvat své příznivce v sále i v celém světě, aby se při aktech lásky chránili právě pomocí  kondomů.

„Milá Ke$ho,“ píše zmíněný server, „tvůj výchovný návod směřovaný zejména k mladým lidem se nám velmi líbí. Je to opravdu originální metoda, jak vštěpovat generaci, k níž sama patříš, odpovědnost, se kterou je třeba přistupovat k intimnímu životu.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3