Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Je Agáta Hanychová opravdu těhotná?

Skoro by se chtělo říci NE. Vzhledem k tomu, jak se Agáta chová, je na místě pochybovat o tom, jestli informace o jejím jiném stavu nejsou smyšlené.

Poprvé jsme se o těhotenství jedné z nejznámějších celebritek dozvěděli z jednoho deníku, kterému informaci Agáta sama poskytla. Mělo jít o „truc akci“ proti jinému deníku, který ji nakrknul článkem, jež uveřejnil o její matce Veronice Žilkové. Modelka také už prý nemohla vydržet tlak, který byl na ni neustále v souvislosti s těhotenstvím vyvíjen. Od té doby jsme informacemi o rostoucím bříšku zásobováni pravidelně.

Šestadvacetiletá Hanychová se nechala slyšet, že si dítě přála už pět let, jen nemohla najít vhodného „dárce“ spermatu. Toho podle všeho našla v hráči amerického fotbalu Miroslavu Dopitovi.

Osmadvacetiletému borci se podařilo modelku oplodnit už po třech týdnech vztahu, aby také ne, když už v tom má praxi – jednoho potomka už totiž má. Miminko je tedy tak trochu neplánované, ale oběma velmi chtěné. Svatba je ale prý v nedohlednu. „My se ještě moc neznáme, takže svatba nepřichází v úvahu,“ řekla nastávající maminka.

magazin.cz

Jestliže ale Agáta tolik po potomkovi toužila, proč se teď chová tak nezodpovědně? Ano, těhotenství není nemoc, ale pár základních zásad by se dodržovat mělo. Modelka nepřestala ani v těhotenství kouřit, což není pro plod rozhodně zdravé, to samé platí i o alkoholu, který prý Agáta popíjí vesele dál. Obojí je zbytečné zatěžování malého tělíčka, které se právě vyvíjí.

Dále Hanychová odmítá slevit ze svého každodenního programu. Je o ní známo, že opovrhuje spánkem a odpočinkem a je neustále v jednom kole. Jako těhotná by se ale měla přece jen trochu šetřit a stres z hektického života určitě neprospívá ani dítěti.

Podle všeho Agáta čeká chlapečka. Na začátku těhotenství si sice přála holčičku, ale nechala se slyšet, že jí nikdy žádné přání nevyjde, takže určitě čeká kluka. Inu, stalo se a v srpnu se jí tedy narodí syn. Budoucí babička Žilková by si prý přála, aby se vnuk jmenoval Bartoloměj. Zálibou v netradičních jménech je matka Agáty, Cyrila, Vincenta a Korduly pověstná, takže se dá vcelku počítat s tím, že ani další člen rodiny nebude nosit nějaké tradiční „nudné“ jméno. Nechejme se tedy překvapit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12