Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: WENN.com

Jak sbalit Megan Fox?

Sbalit kohokoli je dnes hračka. Potřebuješ jen jednu věc – domluvit se.

Nejčastější důvody, proč nedokážeme oslovit osobu opačného pohlaví:
1) Nedůvěřujeme si.
2) Nevíme co říct.
3) I když něco začneme povídat, zakoktáme se.
4) Začneme konverzaci, ale po druhé větě nevíme jak pokračovat.
5) Pokud jde o cizince – k tomu všemu nemluvíme anglicky.

Jak se naučit cizí jazyk a odbourat při tom strach z mluvení?
Je to opravdu jednoduché. Jako s plaváním. Když se chceš naučit plavat, na břehu to asi nepůjde. Nejlepší je ponořit se do vody, nechat si pro jistotu kruh a začít plavat! Přesně tak je to i s angličtinou. Pokud se jí chceš naučit, nemluv o ní (jaká má být gramatika, jak má vypadat věta), ale mluv jí!

Je to vůbec reálné?
Dnes už na světě existují metody, díky kterým dokážeš studovat angličtinu tak, že jí mluvíš. Jde o skupinu tzv. „přímých“ metod, při kterých si „nucený“ komunikovat s lektorem (dává ti otázky, na které čeká odpověď atd.), a ty se kromě zlepšování v angličtině zbavuješ toho nejpodstatnějšího – bariéry z komunikace. Podle výzkumů se až 80 % lidí, kteří ovládají cizí jazyk, bojí ho používat (klasické „radši to neřeknu, než bych to měl říci špatně“). Jednak potřebuješ posilňovat slovní zásobu a jednak schopnost „ se vymáčknout“. Při přímých metodách trénuješ obojí.

Na Slovensku poprvé.
Od nového roku je v rámci licencovaných jazykových škol dostupný program „Direct method for Teens“. Jde o úspěšný model, který funguje v zahraničí a ročně v něm studují tisíce teenagerů. Je určený pro mladé lidi ve věku 13 až 18 let, kteří se potřebují zdokonalit v angličtině zábavnou a interaktivní formou. Nejde o žádné klasické hodiny, studenti od první chvíle konverzují, komunikují s lektorem a hlavně se baví – samozřejmě anglicky. Program je vhodný pro všechny úrovně – od začátečníků až po pokročilé a výsledky jsou opravdu překvapivé. A po jeho absolvovaní skutečně sbalíš jakéhokoli cizince – dokonce i Megan Fox.

Jestli máš zájem dozvědět se víc, klikni sem.

Za informace děkujeme specialistům na kurzy pro teenagery, z jazykové školy EMPIRE.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10