Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hanka Kynychová / foto: Korzo

Nechala jsem si vyžehlit obličej, přiznala Hanka Kynychová

Známá cvičitelka Hanka Kynychová (42) dlouho odolávala nástrahám moderní doby a veškeré nedostatky na svém těle se snažila řešit pouze cvičením a správnou životosprávou.

Protože vrásky se tímto způsobem z obličeje odstranit nedají, nechala si vyhladit pleť pomocí žehličky.

Nesvěřila se do rukou plastických chirurgů, nýbrž navštívila jesenické beauty studio Ella, kde si nechala galvanickou žehličkou vyžehlit celý obličej.
„Bylo to velmi příjemné a vůbec to nebolelo. V podstatě to bylo jako relaxování a ještě po tom člověk vypadá jako omlazený,“ svěřila se hned po zákroku Korzu.

magazin.cz


V následujících týdnech plánuje ještě další kosmetickou péči.
„Je jaro, proto chci svému tělu připravit očistnou kúru. Chystám se například na nohavice, které dělají lymfodrenážní masáže. Poradily mi to Alice Bendová s Gábinou Partyšovou, tak jsem na to zvědavá,“ prozradila cvičitelka.

Hanka je pověstná tím, že na rozdíl od jiných žen, které zastávají zdravý styl života, nemá nic proti plastickým operacím. Na žádnou z nich se ale v současné době nechystá.

„Myslím, že je to věc každé ženy, pokud se rozhodne se sebou něco udělat. Ať už se bavíme o dietách, zdravém životním stylu, pravidelném sportování, masážích, nebo třeba o plastických operacích. Když se pak člověk cítí lépe, je to přece ku prospěchu věci. Já zatím o žádné operaci neuvažuji. Musím říct, že jsem teď sama se sebou spokojená,“ dodala Hanka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10