Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Markéta Konvičková / foto: Korzo

Konvičková měla v Americe zákaz kasina i alkoholu

finalistka Česko-Slovenské Superstar, při své návštěvě Ameriky mnohokrát litovala, že jí není jednadvacet let.

Navštívila Hollywood a Las Vegas, ale nesměla se tam ani dotknout sklenky vína, natož si zahrát v kasinu. „Je to tam šíleně přísné. Ani jsem si nemohla zmáčknout čudlík u automatu,“ postěžovala si Korzu mladičká zpěvačka, kterou doprovázeli na její cestě za Velkou louži rodiče.

„Když jsem u bazénu chtěla mamce přinést sklenku vína, nedali mi ji, protože hned poznali, že mi ještě nebylo jednadvacet.“ Takže v kasinu si Markéta nezahrála a v baru alkohol neochutnala.

magazin.cz

Ale seznámila se tam s hudebním producentem, kytaristou a skladatelem Stevem Walshem. Jako zpěvačka se mu tak zalíbila, že Steve přijede koncem dubna do Prahy, aby s ní natočil její novou desku. První debutová Na šňůře perel měla úspěch. Nyní jí také vyšlo první dévédéčko.

Markéta se už začala rozhlížet po mužích. Ale na známost nemá prý dost příležitostí. Když je doma v Třinci, chodí do střední školy, a jinak je pořád na cestách.
„Jeden začínající vztah jsem měla. Ale ukončila jsem ho, protože jsme se nepohodli. Já pořád cestuji a on nepochopil, že se málo uvidíme. Až nějaká opravdová láska přijde, tak přijde. Zatím mě ale i dost hlídají rodiče,“ posteskla si Markéta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8