Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga na zemi / foto: repro Youtube

Lady Gaga se rozplakala v přímém přenosu

Lady Gaga (25) se poprvé vyjádřila k nařčení, že svou písní Born This Way napodobuje slavný Madonnin hit Express Yourself. Zpěvačku toto obvinění tak rozrušilo, že propukla v pláč.

Krátce poté, co Lady Gaga v únoru vydala svůj nový hit, řada fanoušků i kritiků začala poukazovat na podobnost se slavným Madonniným hitem z roku 1989. Zpěvačka obvinění z plagiátorství rozhodně odmítá.

„Nejsem tak pitomá, abych někoho napodobovala... Píšu písně. Napsala jsem spoustu muziky. Proč bych se snažila vydat zkopírovanou píseň? Přeci bych si nemohla myslet, že tím někoho převezu. To je totální blbost. Je totálně směšné vůbec se mě na to ptát. Můžu se vám podívat zpříma do očí a prohlásit, že nejsem tak blbá ani naivní, abych si myslela, že vy jste tak blbí či naivní, abyste si mysleli, že jsem někomu ukradla melodii.

Když dáte ty písně vedle sebe, jediná podobnost je tam sekvence pár akordů. Je to tatáž, která se v disco muzice užívá už padesát let. To, že jsem první zasr*** zpěvačka za posledních pětadvacet let, která se s tím dostala na přední místa hitparád, neznamená, že jsem plagiátorka. To jen znamená, že jsem zasr*** chytrá,“ řekla Lady Gaga v rozhovoru pro list NME.

Pak se zpěvačka rozplakala a dodala: „Fakt si připadám, že mi ten text a melodii seslal pánbůh. Když máte pocit, že je tu něco, co máte světu dát... Prostě není možné, aby něco tak čistého bylo nějak špatné.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8